Between The Movement and Stillness-Studio by Cheng-Yuan Huang

Cheng-Yuan Huang Creates The Between The Movement and Stillness Studio

Cheng-Yuan Huang, the lead designer of the awarded work Studio by Cheng-Yuan Huang illustrates, When they walk into this case, it is divided by an incomplete obstruction seal to maintain the integrity of the area and not go over the top. As you go up the stairs, the terrace area left to the retreat area, with the thought of the retreat for the sake of advancement, gives some fluency of the inside and outside areas to extend the transparency of the glass and give a sense of fluidity. In the dark, the appearance facade of the office overflowing from light appears as a sparkling box..

Between The Movement and Stillness-Studio by Cheng-Yuan Huang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=53955

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2017 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles