Restaurant by Rui Zhao

Rui Zhao Shares The Shiwu Restaurant

Rui Zhao, the lead designer of the awarded work Rui Zhao's ShiWu Restaurant points out, The design concept comes from the traditional Chinese Gardens with the following two highlights. First the designer is trying to produce a twisting effect in the spatial path setup. This enables people to dynamically connect to the outside view within various locations and space. Then for the color scheme of the building and its interior, the designer uses the color grey to reunite all the elements in harmony. The human activity inside and scenery outside are therefore highlighted through the contrasting effect..

Restaurant by Rui Zhao Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41893

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles