Award Winning Providence Peak Show House

Ptang Studio Limited Illustrates The Providence Peak Show House

PTang Studio Limited, the thinktank behind the awarded design Providence Peak - Show House by PTang Studio Limited illustrates, Living room and kitchen on the first floor are connected to the entrance garden and backyard with swimming pool. The whole living space is crowned by a full height windows, which makes the space open, fill room with air and natural light. The high ceiling spaces feature Italian sawn marble fireplace wall along with bespoke walnut-veneered furniture and LED chandelier. The atmospheric wall palette and upholstery paneling all add an earthy richness and luxuriant atmosphere throughout the space..

Award Winning Providence Peak Show House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56484

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2019 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles