Office by Don Lee

Don Lee Illustrates The Subversion White Office

Don Lee, the creative mind behind the awarded project Office:Subversion White by Don Lee demonstrates, Build Land Construction is located in a building beside Ganjiang River. It’s embraced at 270° by river views. The designer tries to give a new shape to office in the building. Minimalist white may provide the best color vision in the space. A big triangular LOGO between the meeting room and green plant area can eradicate dullness. The reception area and staff channel will then echo each other. Users are like fish in water. The upper and lower space extends under different light. This helps share views outside the windows among all souls that love life..

Office by Don Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=60252

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles